Kazanç Tavsiyesi

13 Nisan 2012 Cuma

Nasıl Para Kazanılır?

Nasıl Para Kazanılır?

       Önceki yazımızda satış ortaklığı yani affiliate marketing nedir sorusuna cevap vermiş ve internetten satış ortaklığıyla nasıl para kazanabileceğinizi anlatmıştık. Buraya tıklayarak önceki yazımızı okuyabilirsiniz. Ayrıca yine affiliate marketing nedir başlıklı yazıdan da konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Bu yazıda ise genel olarak internetten nasıl para kazanılır sorusuna cevap aramaya çalışacağız.

  Nasıl para kazanılır?

  Para kazanmak için internette birçok kazanç sistemi mevcuttur. Bunları sırayalacak olursak;

 1- Reklam izleyerek para kazanmak:

  Bu yöntemde reklam sitelerine üye olursunuz. Ve sonrasında günlük olarak size sunulan reklamları izlersiniz. Daha çok tıkla kazan siteleri olarak bilinen bu yöntem ile hergün izleyeceğiniz reklamlar size 0,001 dolardan 0.1 dolara kadar değişik oranlarda para kazandırır.
  Bu yöntem için birikiminizin falan olmasına gerek yoktur. Çünkü yapmanız gereken tek şey ilgili reklamlara tıklamak ve sıradaki reklamın açılmasını beklemektir.
  Reklam izle para kazan siteleri için daha önceki yazılarıma bakabilirsiniz.

- 8  adımda neobux ile internetten para kazanma 

 2- Anket doldurarak para kazanma:
    Nasıl para kazanılır sorusunun cevabında ikinci yöntem ise anket doldurarak para kazanma yöntemidir. Anket doldurarak para kazanma yönteminin mantığı şöyledir:
  Çeşitli anket sitelerine üye olursunuz. Bu anket siteleri mail adresinize çeşitli anketleri gönderir. Gelen bu anketleri doldurursunuz. Doldurduğunuz her anket başına 1 dolardan 3-5 dolara kadar kazanabilirsiniz. Peki bu anket siteleri hangileridir?
  Bu anket siteleri genelde e-kitap şeklinde 40-50 TL ye satılmaktadır. Ama size bir müjdem var. Aşağıdaki linke tıklayarak anket listesi kitabını bedava temin edebilirsiniz.

Bedava anket siteleri kitabı için BURAYA tıkla!


Ayrıca http://www.fatihatasoy.com dan yararlanarak her türlü şekilde internetten para kazanmayı öğrenebilirsiniz.


Konuyla ilgili buradan da yararlanabilirsiniz.
Bu yazıda nasıl para kazanılır sorusunun cevabı sadece bu iki yöntemle sınırlı değil. Bir sonraki yazımızda internetten nasıl para kazanılır sorusuna cevap aramaya devam edeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder