Kazanç Tavsiyesi

28 Nisan 2012 Cumartesi

Kısa yoldan para kazanmanın yolları

  Kısa yoldan para kazanmanın yolları

  Hemen herkes herhangi bir işi yaparken en kısa yoldan bitirmenin yollarını arar. Çünkü daha az emek ve daha kısa zamanda sonuç elde etmek her insana hoş gelir.

 İşte online para kazanma arayışında olanlar da bu yüzden kısa yoldan para kazanmanın yolları nelerdir şeklinde arama yaparlar.

 Peki gerçekten kısa yoldan para kazanmak mümkün müdür?


 Evet! Ama genelde gayr-ı meşru yollar yani haram-helal diye ayırt etmeyecekseniz kısa yoldan para kazanmak tabiki mümkündür.. Bunun dışında eğer meşru yollarla para kazanmak istiyorsanız maalesef kısa yoldan para kazanmak için kesinlikle ortaya sermaye koymalısınız. Sermaye koymadan kazanmak istiyorsanız bu kez az bir kazanca kanaat etmeniz gerekecektir. Veya kısa yoldan değil de sabırla uzun bir yola girip o yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Kısa yoldan para kazanmanın yolları nelerdir?

1- Anket doldurarak para kazanmak:

 Daha önceki yazılarımda bu yöntemi anlatmıştım. Kısaca değinecek olursak, Anket sitelerine üye olursunuz ve gelen anketleri doldurursunuz, doldurduğunuz her anket başına belli bir ücret alırsınız.

  Bu yöntemle ilgili detaylı bilgi almak ve bedava anket listesi kitabı edinmek için tıklayın.

2- Mail okuyarak para kazanmak:

  Bu yöntem de anket doldurarak para kazanmak yöntemine benzer. Ancak şu kadarlık farkı vardır ki burada e-posta adresinize gelen mailleri sadece okumakla dahi para kazanırsınız.

  Bununla ilgili buraya tıklayarak daha önceki yazımdan detaylı bilgi alabilir ve mail okuyarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Fakat her iki yöntemden de size köşeyi döndürecek kazançlar  elde etmeyi beklemeyin. İşte cep harçlığınızı çıkarak kadar kazanabilirseniz iyidir. Çünkü bu yöntemler çok basittir ve hiçbir birikim gerektirmez.

  İlerleyen günlerde yeni yazılarımızla online para kazanmakısa yoldan para kazanmanın yolları  konusunda bilgi vermeye devam edeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder